Flessen en spenen

Bekijken als Rooster Lijst

30 Items

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

30 Items

Aflopend sorteren
Webshop Trustmark

Babyflessen en spenen kopen

Wanneer je fles- of borstvoeding geeft of gaat geven, zal je babyflessen en spenen nodig hebben. Voor het kopen van flesjes en spenen, ben je bij Gewoonborstvoeding.nl aan het goede adres. Er zijn verschillende soorten babyflessen verkrijgbaar in ons assortiment. Kies een babyfles en speen die past bij de behoefte van je kindje.

Wanneer kun je starten met het geven van de fles als je borstvoeding geeft?

Drinken uit een fles vereist een andere techniek dan drinken aan de borst en moet door de baby worden geleerd. Het is belangrijk dat een baby al meerdere weken goed aan de borst drinkt voordat je begint met drinken uit een fles. Je kunt beginnen met het geven van de fles als de borstvoeding goed loopt en jij en je baby er volledig aan gewend zijn, bijvoorbeeld als je baby zes weken goed aan de borst drinkt.

De melk moet natuurlijk op een goede manier aan je baby worden gegeven. Daarvoor is het belangrijk om een goede babyfles aan te schaffen. Bij ons in de webwinkel zijn flessen te koop in verschillende maten. Ook is het mogelijk om Philips Avent bewaarbekers aan te schaffen. Deze kunnen volledig worden gesloten, dus je hoeft niet bang te zijn dat er moedermelk wordt gelekt. Het is van belang dat de baby's al over voldoende zuigkracht beschikken. Ook is het mogelijk om spenen te kopen. Voor meer informatie over de producten kun je natuurlijk altijd contact opnemen. We helpen je graag om je te voorzien van extra informatie. Niet alleen met betrekking tot het product, maar ook de toepassingsmogelijkheden.

Wat voor soort babyfles heb ik nodig?

Alle babyflessen hebben hun specifieke eigenschappen. Ga je een babyflesje in combinatie met borstvoeding geven of niet? Wat zijn de behoeften van je kindje? En welk soort speen wordt door je kindje goed gepakt? Op de verschillende flessen kun je verschillende spenen zetten waardoor je een flesje kunt aanpassen naar de zuigbehoefte van je kindje.

Bij de innovatieve Calma speen van Medela bijvoorbeeld kan de melk alleen stromen als de baby door te zuigen een vacuüm creëert. Dat betekent dat baby's uit een flesje kunnen drinken met gebruikmaking van dezelfde techniek en met tong- en kaakbewegingen als aan de borst. Door het natuurlijke zuiggedrag van baby's te handhaven, is de Calma speen en Calma borstvoedingsfles ontworpen om borstvoeding en voeden van afgekolfde melk met de fles makkelijk te combineren.