Borstvoedingskleding

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Noppies naadloze voedings- en slaapbh | wit
    Vanaf € 26,95
  2. Noppies naadloze voedingstop | wit
    Vanaf € 22,95
  3. Noppies naadloze voedingstop | zwart
    Vanaf € 22,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voedingskleding kopen voor borstvoeding

Als je borstvoeding geeft, heb je natuurlijk goede voedingskleding nodig. Voedingskleding, zoals bijvoorbeeld een voedingsbh en een voedingshemd, is speciaal gemaakt zodat je je baby makkelijk kunt aanleggen als je borstvoeding gaat geven. Een baby heeft geen geduld en zal zich direct laten horen als hij honger heeft. Je wilt je kindje dan zo snel en makkelijk mogelijk kunnen voeden. Als je niet de juiste borstvoedingskleding hebt, kan het lastig zijn om snel aan te leggen en te voeden.

Wat is het voordeel van borstvoedingskleding?

De speciale kleding die je kunt gebruiken voor als je borstvoeding geeft, heeft allerlei handige functies. Bij een voedingsbh kun je snel en eenvoudig je tepel bloot maken om je kindje te voeden met de borst. De cups van de bh zijn makkelijk te openen door de hele cup of een stukje stof los te klikken. Een slaapbh is flexibel waardoor je ’s nachts eenvoudig borstvoeding kunt geven. Je schuift de bh makkelijk omhoog of trekt 'm naar beneden. De bandjes zijn elastisch en makkelijk rekbaar. Een voedingshemd heeft als groot voordeel dat je buik en rug warm worden gehouden, waardoor het voeden op een goede manier kan verlopen. Fijn en handig als je buiten de deur moet voeden. Zo kun je je kind heel makkelijk op elke plaats de borst geven, ook bij kouder weer.

Voedingskleding kopen bij Gewoonborstvoeding.nl

In onze webwinkel hebben we allerlei verschillende soorten borstvoedingskleding te koop. Met behulp van deze kleding weet je zeker dat je gemakkelijk je kind kunt voeden. Ook op zeer onpraktische plekken. We hebben verschillende merken borstvoedingskleding in ons assortiment, zoals Medela en Carriwell. Bij Gewoonborstvoeding.nl vind je voedingsbh’s, slaapbh's, zwangerschapstops, buikbanden en voedingshemden. Alle kleding in onze webshop voor het geven van borstvoeding is van goede kwaliteit, betrouwbare merken en zeer betaalbaar. Alles wat je nodig hebt om het geven van borstvoeding aan je kind makkelijker te maken, kun je nu makkelijk en snel thuis laten bezorgen. Wij zorgen ervoor dat je bestelling gratis thuis wordt geleverd bij een bestelling vanaf 50 euro. Bestellingen worden dagelijks verzonden tot 22.30 uur.