Voedingsdoeken

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

Aflopend sorteren
Webshop Trustmark

Voedingsdoeken voor het geven van borstvoeding

Borstvoeding geven in het openbaar is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn regelmatig discussies over en ondanks dat wij van mening zijn dat het gewoon moet kunnen vindt niet iedere moeder het prettig. Vind je het niet fijn om in het openbaar borstvoeding te geven? Dan is de voedingsdoek een oplossing.

Naast een beetje privacy bieden de voedingsdoeken nog meer voordelen. Zo beschermen ze je baby tegen de wind, regen en zon. Ook wordt je baby niet afgeleid tijdens het voeden. De voedingsdoeken zijn zo ontworpen, dat je wel oogcontact houdt met je baby. De stof van de doeken is ademend, dus je baby zal ook niet verstikken onder de doeken.

Udder Covers borstvoedingsdoeken

De Udder Covers voedingsschorten maken het voor iedere moeder mogelijk haar baby overal borstvoeding te geven. Met een voedingsshort voorkomen moeders dat anderen dit intieme moment aanschouwen of verstoren. De voedingsdoeken van Udder Covers zijn trouwens ook ideaal om je kindje tijdens warme dagen in je eigen tuin te voeden. De doeken zorgen voor een goede bescherming van het tere babyhuidje tegen de zon.

De voedingsschorten zijn gemaakt van 100% ademend katoen. In het assortiment van Gewoonborstvoeding.nl hebben we drie verschillende prints. Een roestvrijstalen ring aan de bovenkant zorgt voor een optimale aanpassingsmogelijkheid van het schort aan de moeder en het kind. Door een buigzame balein blijft het voedingsschort aan de bovenkant iets open staan zodat de moeder haar kind altijd kan blijven zien. Als moeder kun je makkelijk controleren of je baby goed drinkt. Ook kan je baby via deze opening altijd oogcontact houden jou. De voedingsdoeken van Udder Covers zijn gemaakt van stoffen met een zeer hoge kwaliteit. De dessins zijn chique en stijlvol.

Kolven met een voedingsdoek

Hoewel een voedingsdoek in eerste instantie bedoeld is voor het geven van borstvoeding, is het ook een uitkomst voor vrouwen die flesvoeding geven en die willen kolven. Kolven met een kolfapparaat kost best veel tijd. Met de voedingsdoek hoef je je niet langer helemaal af te zonderen, maar heb je wel een beetje privacy.