Slaapbh

Bekijken als Rooster Lijst

21 Items

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

21 Items

Aflopend sorteren
Webshop Trustmark

Een slaapbh voor in de nacht

Een slaapbh is een specifiek soort bh die wordt gebruikt om in te slapen. Dat klinkt ook wel logisch. Het voordeel is dat ze heel comfortabel zitten. Daarom is het ideaal om erin te slapen, aangezien er geen ongeregeldheden in zitten die je slaap kunnen belemmeren. Dankzij de rekbaarheid van de slaapbh kun je zeer gemakkelijk je kind voeden. De bh is in verschillende kleuren aan te schaffen. Welke kleur je voorkeur heeft, is natuurlijk helemaal aan jezelf. Iedereen heeft immers een andere smaak. De bh om mee te slapen kan ook al gedragen worden tijdens de zwangerschap zelf. Dus niet alleen na de zwangerschap of enkel bij de borstvoeding.

Tijdens de borstvoedingsperiode is een speciale bh om mee te slapen erg fijn en zeer aan te raden. Het zorgt ervoor dat je zoogcompressen of hydrogel tepelpads goed op hun plek blijven zitten. Met een slaapbh in de nacht heb je steun aan je borsten, maar toch bewegingsvrijheid. Een slaapbh heeft geen hinderlijke sluitingen of harde clipjes. En dat is natuurlijk wel zo comfortabel.

Een slaapbh is ideaal voor nachtvoedingen

Wanneer je ’s nachts een speciale bh draagt kun je eenvoudig borstvoeding geven. Je schuift makkelijk de bh omhoog of trekt 'm naar beneden. De bandjes zijn elastisch en makkelijk rekbaar. Wel zo fijn bij het geven van de nachtvoeding. Je kunt je baby dan snel aan de borst leggen als hij of zij honger heeft.

Het kopen van een slaapbh bij Gewoonborstvoeding.nl

In het assortiment van Gewoonborstvoeding.nl hebben we verschillende modellen. Je kunt zelf kiezen wat je mooi vindt en wat goed bij je past. Zo is de comfort bh van Carriwell bijvoorbeeld ideaal voor zwangere vrouwen en voedende moeders met gevoelige borsten. Hij is flexibel en zacht voor je borsten en voor baby’s huid. Het materiaal is erg ademend en ook erg fijn voor warmere dagen in het jaar.