Over gewoon borstvoeding

Gewoon Borstvoeding, de naam van onze winkel zegt het al:

Borstvoeding geven hoort gewoon te zijn, niet vervelend, pijnlijk of moeizaam. Gaat het niet gewoon dan is het prettig om je vragen te kunnen stellen en om hulp te hebben bij het voeden. Uiteraard kun je met al je vragen bij ons terecht. Gewoonborstvoeding.nl is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Producten die voor 22.30 uur worden besteld, heb je de volgende dag in huis. Wel zo prettig als je pijn hebt bij het voeden, of als je iets nodig hebt om te kunnen kolven.

Gewoonborstvoeding.nl is dé webwinkel op het gebied van borstvoeding en borstvoedingsproducten. De winkel is al meer dan 10 jaar een begrip bij zwangere vrouwen en jonge moeders. Je kunt er terecht voor het kopen van alle producten rondom de borstvoeding. De winkel is in 2008 opgericht door Annemarie Idema-Poker. Ontstaan vanuit de drang om eerlijke en bruikbare informatie te geven en goede producten te leveren aan vrouwen die borstvoeding geven en om haar eigen ervaring aan andere ouders mee te geven. Annemarie is moeder, verloskundige en lactatiekundige. Ze heeft zelf haar dochters met veel plezier met de borst kunnen voeden en is naast haar lactatiekundigenpraktijk begonnen met Gewoonborstvoeding.nl. Annemarie begeleidt inmiddels geen consulten meer en is niet meer direct betrokken bij de dagelijkse gang van zaken binnen Gewoonborstvoeding.nl, wel geeft zij persoonlijke adviezen bij vragen rondom onze producten.

Wat is een lactatiekundige?

Een lactatiekundige is een specialist op het gebied van borstvoeding. De opleiding tot lactatiekundige wordt verzorgd door de faculteit Gezondheidszorg van de Hogeschool Utrecht, duurt 1½ jaar en wordt afgesloten met een internationaal examen. Na het behalen mag de lactatiekundige de titel IBCLC achter haar naam voeren, International Board Certified Lactation Consultant. Om de titel vervolgens te mogen blijven voeren, moet de lactatiekundige zich regelmatig blijven scholen, zich na vijf jaar opnieuw laten certificeren en na tien jaar opnieuw examen doen.

Annemarie

Gewoonborstvoeding.nl: borstvoedingsadvies en producten voor borstvoeding, zwangerschap en kinderen

Met Gewoonborstvoeding.nl willen we (aanstaande) ouders duidelijke informatie geven over borstvoeding. Het zelf voeden van je kindje moet een plezierige ervaring zijn voor moeder en baby, en dat lukt vaak het beste als je goed bent voorbereid. Via deze website willen we de kennis over borstvoeding doorgeven en willen we de beste producten voor het geven van borstvoeding leveren. Een goede voorbereiding is het halve werk, en dat is zeker bij het geven van borstvoeding van belang. Wanneer de start van het geven van borstvoeding soepel verloopt, zal je met veel meer plezier kunnen voeden.

Wij zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe producten voor onze winkel. Heb je een product dat in ons assortiment eigenlijk niet mag ontbreken? Neem dan contact met ons op via info@gewoonborstvoeding.nl. Alle tips zijn welkom.