Handkolven

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Ardo Amaryll Start handkolf
    € 29,95
  2. Medela Harmony Handkolf
    Speciale prijs € 34,00 Regular Price € 39,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Handkolven

Een handkolf is ideaal voor incidenteel gebruik. Kolven met de hand is handig als je af en toe stuwing wilt verminderen of als je een keertje zonder baby op stap gaat. Een handkolf geeft meer controle dan een elektrische kolf. Je bepaalt zelf de snelheid én het vacuüm van de handkolf. Wanneer je een paar keer per week gaat kolven, dan adviseren wij het gebruik van een elektrische kolf.

Gebruik van een handkolf

Wanneer je met de hand kolft, dan moet je de kolf aandrijven door er met de hand in te knijpen. Je moet dit wel oefenen, want je moet de kolf ondertussen ook goed op de borst houden. Je zult de toeschietreflex moeten opwekken met korte en oppervlakkige bewegingen. Wanneer de melk gaat stromen, houd je het handvat van de handkolf ingedrukt. Wanneer het straaltje melk slap wordt dan pomp je de handkolf nog een keer op.

Wat zijn de voordelen van een handkolf?

- De prijs van een handkolf is lager dan die van een elektrische kolf

- Een handkolf heeft geen stroom nodig en is overal te gebruiken

- Een handkolf is licht en klein en dus makkelijk mee te nemen

- Doordat je de kolf met de hand bestuurt, bepaal je zelf het tempo van de kolf

- De kolf maakt geen geluid

Een handkolf kopen bij Gewoonborstvoeding.nl

De handkolven in onze webwinkel zijn zeer gemakkelijk in gebruik. De handkolf is zeer veilig, dus je hoeft niet bang te zijn dat er iets mis gaat. Ook zit er een hendel op die gedraaid kan worden. Dit heeft als voordeel dat zowel linkshandigen als rechtshandigen de handkolf kunnen gebruiken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een verkeerde kolf aanschaft. Wil je graag je borsten kolven, maar heb je een beperkt budget? Een handkolf aanschaffen is dan aan te raden. Al voor minder dan €50 zijn ze namelijk te koop bij Gewoonborstvoeding.nl. Alles wat je nodig hebt om het geven van borstvoeding aan je kind makkelijker te maken, kun je nu makkelijk en snel thuis laten bezorgen. Bestellingen worden dagelijks verzonden tot 22.30 uur.