Borstkolven

Bekijken als Rooster Lijst

74 Items

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

74 Items

Aflopend sorteren
Webshop Trustmark

Borstkolf kopen

Ben je op zoek naar een borstkolf? In onze webwinkel vind je verschillende soorten borstkolven. Ze zijn zeer praktisch en handig in gebruik. Borstkolven komen in veel verschillende soorten en maten voor. Wil je een elektrische borstkolf kopen of een handkolf kopen? Welke borstkolf bij jou past is heel persoonlijk. Een handkolf is geschikt voor incidenteel gebruik. Met een elektrische kolf, kolf je sneller af met veel minder inspanning dan een handkolf. Ga je weer werken of wil je alle voedingen afkolven, dan is een dubbelzijdige elektrische borstkolf aan te raden. Op deze manier kun je - in tegenstelling tot een enkelzijdige kolf - allebei je borsten tegelijk afkolven. Zo is er voor iedereen een juiste kolf om te gebruiken.

De juiste keuze voor een borstkolf of kolfapparaat

De keuze voor het juiste kolfapparaat is erg persoonlijk. Natuurlijk helpen we jou graag met het maken van een goede keuze. In onze webshop hebben een breed assortiment borstkolven. Je vindt bij ons zowel enkelzijdige als dubbelzijdige kolven, en elektrische kolfapparaten en handkolven. Wat heeft jouw persoonlijke voorkeur? Hoe vaak wil je gaan kolven? Dit zijn belangrijke vragen bij de aanschaf van een kolfapparaat. Wanneer je een kolf af en toe gebruikt is een handmatige borstkolf een goede en goedkope oplossing. Wanneer je regelmatig gaat kolven is een elektrisch kolfapparaat een betere optie. Dubbelzijdige elektrische borstkolven adviseren wij aan moeders die alle voedingen willen afkolven. Dit is handig als je bijvoorbeeld weer fulltime gaat werken. Met dubbelzijdige borstkolven kun je beide borsten tegelijk afkolven. Dit scheelt bij dagelijks gebruik erg veel tijd.

Een kolfapparaat kopen bij Gewoonborstvoeding.nl

Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare borstkolf met uitstekende service tegen een lage prijs? Dan ben je bij Gewoonborstvoeding.nl aan het goede adres. Wij verkopen uitsluitend goede kwaliteit borstkolven. Wij hebben verschillende soorten kolfapparaten van merken als Medela en Ardo. Daarnaast hebben we diverse losse onderdelen voor het kolven. Gewoonborstvoeding.nl is al meer dan 10 jaar een begrip bij zwangere vrouwen en jonge moeders. Je kunt bij ons terecht voor het kopen van alle producten rondom de borstvoeding. Wij zorgen ervoor dat je bestelling gratis thuis wordt geleverd bij een bestelling vanaf 50 euro. We zijn 7 dagen per week geopend en alle bestellingen worden dagelijks verzonden tot 22.30 uur. Je hebt je nieuwe kolfapparaat dus een dag na de bestelling direct in huis.