Verzending & retour

Verzending

Wij verzenden je bestelling per brievenbuspost of per pakketpost met Post NL of DHL. Bestellingen naar België verzenden wij doorgaans met DPD. Als je voor 22:30 uur hebt besteld en betaald dan verzenden wij je bestelling direct dezelfde dag (alle bestellingen in het weekend worden op zondag verzonden). Bij pakketjes ontvang je een track and trace code van ons in je mail zodat jij jouw bestelling makkelijk kunt volgen. PostNL en DHL bezorgen 98% van de bestellingen de volgende dag bij je thuis.

Verzendkosten

Verzendkosten binnen Nederland bedragen voor brievenbuspost € 3,95 en € 4,95. Verzendkosten voor pakketpost zijn € 6,95 De kosten zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van je bestelling.Bestellingen vanaf € 50,- versturen we gratis. Verzendkosten voor België en Duitsland bedragen € 6,95 per bestelling. Ook hier geldt; alle bestelling boven de € 50,- versturen we gratis.

Wat gebeurt er na het plaatsen van je bestelling:

Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen, krijg je via e-mail een orderbevestiging. Hierin vind je een overzicht van jouw bestelling. Heb je geen e-mail ontvangen? Controleer dan of de bevestiging in de map met ongewenste e-mail of spam terecht is gekomen. Is dat niet het geval, neem dan direct contact met ons op. Je kunt ons bereiken via mail: info@gewoonborstvoeding.nl of op nummer:085-1306919. Wij gaan jouw bestelling inpakken en zorgen dat deze op tijd naar je verzonden wordt.

Ruilen OF retour:

Is een artikel van je bestelling niet naar je zin of niet de juiste maat dan kun je het artikel ruilen of retour sturen. Volgens de voorwaarden kun je binnen 14 dagen artikel(en) retour sturen. Je dient het hiervoor onbeschadigd, niet gedragen en schoon te retourneren in de originele verpakking. Je vult hiervoor bijgaand retourformulier in en mailt dit naar ons op info@gewoonborstvoeding.nl EN je stopt het ingevulde formulier bij je retourzending.
Het gemailde formulier meldt je verzoek tot omruiling of retour van een artikel bij ons aan.

Ruilen

Na ontvangst van de retour gestuurde artikel(en) beoordelen wij of het onbeschadigd, niet gedragen en schoon retour is gekomen. Daarna sturen wij jou kosteloos het artikel in een andere nieuwe maat of kleur toe.

Retour

Na ontvangst van de retour gestuurde artikel(en) beoordelen wij of het onbeschadigd, niet gedragen en schoon retour is gekomen. Na akkoord zullen wij het bedrag van de artikelen die je retour gestuurd hebt terugstorten op je rekening. Dit doen wij op dezelfde naam en rekeningnummer als waarmee je het bij ons gekocht hebt. Bij een retour van de gehele bestelling vergoeden wij ook de eventuele initiële verzendkosten van de bestelling.

Belangrijk

  • Mail het ingevulde formulier, binnen 14 dagen, naar info@gewoonborstvoeding.nl
  • Geef duidelijk aan of het gaat om een retour of dat je een artikel wilt ruilen
  • Stop het formulier in het pakket dat je retour stuurt
  • De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening

Terugbetaling van retour:

Wij streven ernaar om een retour gekomen artikel binnen 7 werkdagen beoordeeld, afgehandeld en gecrediteerd te hebben.