Voedingshemd

Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

Aflopend sorteren
Webshop Trustmark

Voedingshemd voor borstvoeding

Met een voedingshemd kun jij je baby gemakkelijk borstvoeding geven, net als met een slaapbh. Ze zitten erg lekker en zijn gemaakt van een goede kwaliteit duurzame stof. Ook na het regelmatig wassen kan het voedingshemd dus nog een lange periode meegaan.

Een voedingshemd geeft steun aan je borsten tijdens de borstvoedingsperiode, maar niet zo veel als een speciale voedingsbh. Je kunt het hemd makkelijk onder je normale kleding dragen. Ook kun je een voedingshemd eventueel als alternatief voor een slaapbh ’s nachts gebruiken om de zoogcompressen en hydrogel pads op hun plek te houden. Je hoeft er ook geen bh onder te dragen, aangezien het hemd al voor versteviging bij de borsten zorgt. Het hemd is verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende maten. Het hemd zorgt er ook nog eens voor dat je buik en rug warm worden gehouden, waardoor het voeden op een goede manier kan verlopen. Handig wanneer je buiten de deur wilt gaan voeden, zeker bij koud weer. Zo kun je je kind heel makkelijk op elke plaats de borst geven.

Een voedingshemd kopen bij Gewoonborstvoeding.nl

Leuke en handige voedingskleding is een must have als je borstvoeding gaat geven na je zwangerschap. Het maakt het voeden van je baby een stuk eenvoudiger en comfortabeler. Bij Gewoonborstvoeding.nl kun je verschillende soorten voedingshemden kopen. Alle items zijn er op gericht dat je waar dan ook je baby snel en eenvoudig de borst kunt geven. Alle kleding in onze webshop voor het geven van borstvoeding is van goede kwaliteit, betrouwbare merken en zeer betaalbaar. Alles wat je nodig hebt om het geven van borstvoeding aan je kind makkelijker te maken, kun je nu makkelijk en snel thuis laten bezorgen. Wij zorgen ervoor dat je bestelling gratis thuis wordt geleverd bij een bestelling vanaf 50 euro. Bestellingen worden dagelijks verzonden tot 22.30 uur.